Uitgeteste producten

Benodigdheden voor school

28/03/2024

Benodigdheden voor school

Kindjes blijven niet klein en voor je het weet is het zover. De eerste schooldag. Maar wat hebben ze precies allemaal nodig? Wij helpen je graag.

Eerst en vooral moet je focussen op de basis. Een brooddoos, fruit/koekendoosje en een drinkfles. Eigenlijk heb je, met deze 3 producten, voldoende om te starten.

Wat raden wij aan?

B.box Lunchbox MINI

Voor een kleuter en kinderen op de lagere school is de MINI lunchbox méér dan groot genoeg. Er kunnen 2 sandwiches OF 4 boterhammen in, plus er zijn nog 2 kleinere vakjes om wat snackgroentjes, een extra koekje of iets anders lekker mee te geven.


TIP: Op de rubbers zie je een druppel staan. Die vakjes zijn waterdicht en lekvrij, dus daar kan je ook wat ‘natter’ voedsel insteken zoals aardbeien, hummus of zelfs yoghurt.

B.Box snackbox

In dit (ook lekvrije en luchtdichte) doosje kan je fruit en koeken meegeven. Het volledige B.box gamma is trouwens héél gemakkelijk open en dicht te doen. Oefen het op voorhand uiteraard eventjes.

TIP: Omdat zowel de lunchboxen als de snackdoosjes luchtdicht zijn, kan je de lunch perfect ’s avonds maken. Wil je graag appel meegeven? Lees dan ook zeker ook de blog over de appeltjes. Klik Hier!

B.box Accessoires

Geef je fruit mee? Dan zijn de florkjes, de B.box prikker vorkjes, zeker een must. Ze prikken enorm goed, maar ze zijn compact waardoor ze ook in de kleinere vakjes passen.

De spoons zijn dan weer een topper als je bijvoorbeeld pudding of yoghurt meegeeft.

Koeltassen en koelelementen

Koeltassen zijn tegenwoordig véél gevraagd in de lagere scholen. Zo blijven de boeken proper en kunnen ze sneller eten. Ook in de zomer zijn dit toppers.

Heb je een kleuter? Dan kan je de koeltas bij warme temperaturen meegeven in de plaats van hun boekentasje.

En dan de koelelementen. B.box houdt van zichzelf heel koel. Bij normale temperaturen is het dus niet nodig om er extra koelelementen bij te doen. Is het buiten warm? Dan kan je de koelelementen in de tas rond de B.box stoppen. Een koelelement condenseert dus stop het niet bij je boterhammen.

ION8 drinkflessen

Onze drinkflessen zijn allemaal van het merk ION8. Ze zijn lekvrij, verkrijgbaar in héél veel mooie kleuren en thema’s, plus… je kan er, indien gewenst, een apart herbruikbaar rietje bijkopen.

Weet je niet zeker wélke fles je moet kiezen of welk formaat? Lees dan zeker even onze blog hierover! Klik hier!

TIP: De flessen blijven lekvrij door de 3 rubbers in de fles. Die kunnen uiteraard, door gebruik, los komen of kwijt raken. De rubbers zijn apart verkrijgbaar dus je kan altijd een reservesetje kopen!

Rugzak of boekentas

Tot slot heb je een rugzakje nodig. Let goed op het formaat. Er zijn uiteraard héél veel schattige rugzakjes op de markt, maar zorg dat de rugzak niet té klein is. Het ideale formaat voor een kleuter is ‘ongeveer’ 30 x 20 x 10 cm.

Dit is de basis die een kind nodig heeft om naar school te gaan. Uiteraard kan je hier zo ver in gaan als je zelf wilt.

Start je spruitje binnenkort met school? Dan wens ik je alvast een dikke proficiat en een goede start zonder al te veel tranen.