Welkom op de Drukke mama’s webshop

Op dit plekje op het wereldwijde web willen we je leven graag minder druk maken. Ons bedrijf heeft de naam Drukke mama’s gekregen in 2017, maar vandaag zijn we uitgegroeid tot een webshop voor iedereen.

Met ons volledige team staan we voor jou klaar. Dus heb je vragen, bemerkingen of een probleem? Aarzel dan niet en stuur een mailtje naar service@drukkemamas.be.

Ons motto?
We zijn er voor jou!
Onze missie

Je leven minder druk maken, maar vooral JOU centraal zetten.
Elke mama, elke ouder is een spil in het gezin en wij willen er graag voor je zijn. Met leuke hebbedingetjes voor je kinderen, handige producten voor de hele familie en veel aandacht voor zelfzorg en verzorging.

De Drukke mama's helpende handen

Sinds de start in 2017 is het Drukke mama’s team enorm uitgebreid. Ze staan gekend als onze helpende handen en zijn er elke dag voor jou!
Ik stel ze graag aan jullie voor!

 • Kelly

  Ik ben de oprichtster én het gezicht van Drukke mama’s. Journaliste/marketeer van opleiding, mama van 2 prachtige prinsessen en mijn halve leven samen met de liefde van mijn leven. Ik richtte in 2017 de Facebookgroep Drukke mama’s op en droomde ervan om hier mijn beroep van te maken. Dream big was én is mijn motto en Drukke mama’s is de droom die ik elke dag mag beleven dankzij jullie. Ik stel op deze pagina met héél veel trots en liefde ons team voor!

  Kelly

  Oprichtster

 • Het ventje

  Bij de start van Drukke mama’s hebben we als gezin besloten om manlief en de kinderen met naam en gezicht uit het verhaal te houden. Het ventje omdat hij niet graag in de belangstelling staat en de kids omdat ze té klein waren én zijn om hiervoor te kiezen. Mijn ventje houdt van snooker, gamen en tuinieren. De beste papa en al zijn halve leven samen met de liefde van zijn leven.

  Het ventje

  Magazijn

 • Goedele

  Mijn eerste grote bestelling van 3 Didicars kwam van haar. Toen ze kwam afhalen, hebben we meer dan een uur staan praten en onze relatie evalueerde van klant naar vriendin naar helpende handen. Ze werkt fulltime als cipier en bijna elk vrij moment komt ze jullie bestellingen met véél liefde inpakken. Ze gaat heel graag naar festivals en verkiest Studio Brussel boven JoeFm als radiostation in het magazijn.

  Goedele

  Magazijn

 • Nele

  Nele is één van onze vaste werknemers en zij is, na een spontane sollicitatie, op het juiste moment binnengewaaid! Mama van 2 stoere kerels, ook bijna een half leven samen met de liefde van haar leven en in haar vrije tijd houdt ze van koken en bakken. Net zoals iedereen in ons team, ademt ze drukke mama’s en maakt ze met veel liefde jullie bestellingen.

  Nele

  Magazijn

 • Linda

  Deze dame is één van onze helpende handen maar ook mijn mama. Haar kledingzaak 2Fashion bestaat al meer dan 25 jaar en onlangs verhuisden ze naar een nieuw pand in het centrum van Zonhoven. 2Fashion is ons afhaalpunt en mama komt op dinsdag mee helpen pakjes maken. Haar winkel is haar passie en verder is ze zot van schoenen en kan ze half Zonhoven voorzien van kerstversiering!

  Linda

  Magazijn

 • Wout

  Wout waaide hier aan als jobstudent, initieel om me enkele uren per week te helpen met Pinterest. Enkele uren werden er veel meer en hij groeide uit tot een heel belangrijk lid van ons team. Ondertussen is hij afgestudeerd én de eerste die we een vast contract konden geven. Wout verzorgt de mails, neemt een deel Sociale media voor zijn rekening en is eigenlijk mijn rechterhand in het helpen uitvoeren en uitwerken van mijn miljoenen ideeën.

  Wout

  Administratie

 • Peter

  Samen met Yvette en Elise beantwoordt Peter alle vragen die per mail binnenkomen. Hij heeft zijn eigen administratiekantoor Maxélie, zet administratieve krachten aan het werk in bedrijven en werkt zelf enkele dagen per week voor Drukke mama’s. Hij is trotse papa van 2 kinderen en ook zijn halve leven samen met de liefde van zijn leven!

  Peter

  Administratie

 • Yvette

  Ons Yvette is een vriendin van de familie en heeft bijna haar hele werkende leven doorgebracht op de belastingsdienst. Ondertussen is ze gepensioneerd en komt ze ons team enkele dagen per week versterken. Heb je vragen of een probleem? Dan is de kans groot dat Yvette er voor je is. In haar vrije tijd geniet ze van het gepensioneerde leven en brengt ze heel veel tijd door met haar geweldig schattige kleinzoontje!

  Yvette

  Administratie

 • Elise

  Elise staat 3 dagen per week klaar om jullie vragen te beantwoorden en ze vormt samen met Peter en Yvette een hecht team op de Drukke mama’s klantendienst! Naar eigen zeggen, met veel plezier Taxi mama voor de hobby’s van haar kinderen en ook Elise is haar halve leven samen met… jawel, de liefde van haar leven.

  Elise

  Administratie

 • Dagmar

  Zij is mijn ex-collega, een hele goede vriendin en een beetje cameraschuw. Zij was erbij vanaf het prille begin en is achter de schermen ook één van de helpende handen tijdens de maandelijkse Weggeefdag. In haar fulltime job werkt ze als dienstencheque consulente en voor ons keurt ze dagelijks de berichten goed en screent ook elke aanvraag van wie lid wilt worden van de groep.

  Dagmar

  Facebook moderator

 • Daphné

  Daphné heeft een tijdje parttime voor ons gewerkt als helpende hand op onze klantendienst, maar kreeg toen een voorstel dat ze niet kon én wilde weigeren van de gemeente. Ze is nog steeds deel van onze Drukke mama’s familie en keurt, samen met Dagmar, dagelijks de vele berichten goed (en af) in de Facebookgroep.

  Daphné

  Facebook moderator

 • Schuwe IT man

  En dan last but not least, schuwe IT man. In 2017 kwamen we met hem in contact en hij bouwde onze eerste webshop. Vanaf dag 1 is hij erbij en zelfs zonder woorden weet hij vaak wat ik bedoel en waar ik naartoe wil. In hoofdberoep geeft hij les in het volwassenonderwijs en in zijn vrije tijd is hij een fervent poolspeler! Hij blijft graag mysterieus en uit beeld, maar is wel meermaals per week aanwezig op kantoor!

  Schuwe IT man

  IT

Onze waarden

 • Liefdevol

  Een pakje van ons betekent elke keer opnieuw een pakje vol liefde ontvangen. Zorgvuldig ingepakt met altijd een leuke attentie erbij.

 • Snelle levering

  We bewegen hemel en aarde om je producten zo snel mogelijk bij jou te krijgen.

 • We zijn er voor jou!

  Is er een probleem? We zijn er voor jou om dat op te lossen. Altijd! Efficiënt en snel.

 • Kwaliteit

  Elk product is zorgvuldig uitgekozen én getest door het Drukke mama’s team. Staat het op de webshop? Dan mag je er zeker van zijn dat het een topproduct is! Enkel wat goed genoeg is voor ons én onze kinderen, is goed genoeg voor jou en jouw gezin.

Awards en prijzen

We mochten meermaals de Award voor Webshop of the Year in de categorie Speelgoed in ontvangst nemen. Dankzij jullie, onze geweldige volgers én klanten. Dank jullie wel!

 • Webshop of the Year

  2023 - Speelgoed & games

 • Webshop of the Year

  2023 - Persoonlijke verzorging

In de pers

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare.

Sociale media

Maak deel uit van onze community

Wist je dat we op Facebook een Drukke mama’s groep hebben met meer dan 85.000 drukke mama’s? En dat we zeer actief zijn op Instagram, TikTok, Pinterest en YouTube? Ga zeker eens piepen want het is echt de moeite om ons te volgen.