Uitgeteste producten

Bezigheidstherapie voor onderweg

27/06/2024

Bezigheidstherapie voor onderweg

Lange autoritten kunnen een uitdaging zijn voor zowel ouders als kinderen. Terwijl de kilometers voorbij glijden, kunnen jonge (en soms ook de oudere) passagiers al snel ongeduldig en verveeld geraken. In deze blog ontdek je onze beste producten en activiteiten waarmee je kinderen zich kunnen vermaken tijdens de autorit!

Dus... start de motor, maak de gordels vast en laat de bezigheidstherapie beginnen!

Tekentafeltjes

Tekentafeltjes blijven een van de meest populaire producten voor onderweg. Dit tekentafeltje heeft allemaal kleine gaatjes met daaronder kleine bolletjes. Wanneer je met het magnetische pennetje over het bordje gaat, zullen deze bolletjes omhoog komen waardoor je de leukste creaties kunt maken!

Hebben de kinderen geen inspiratie om te tekenen, dan zit er nog steeds een leuk boekje bij met voorbeelden die ze kunnen natekenen. Er zijn veel verschillende tekentafeltjes en ook de Tab-Dots blijven enorm populair!

Je kan al onze tekentafels HIER vinden!

Friemelen en fritselen

Fidget toys zijn dé perfecte reisgenootjes voor jong én oud! Maar vooral voor kids die graag iets in hun handen hebben om mee te spelen. De handige Fidget Toys helpen niet alleen tegen verveling, maar ze bevorderen ook de concentratie en verminderen stress.

Fidgets zijn het ideale speelgoed voor onderweg, ze hebben allemaal een compact formaat waardoor je ze gemakkelijk kan wegsteken. We hebben een enorm groot assortiment aan leuke fidget toys. Of je kinderen nu graag friemelen, plooien, frutselen of klikken, je vindt hier altijd de perfecte fidget!

Je kan al onze fidgets HIER vinden!

Cruisen in comfort

Met de juiste producten kunnen de kids ontspannen en genieten van de reis zonder ongemak. Er zijn reiskussentjes (met slaapmaskertje in) of praktische organizers die je aan de achterkant van de voorstoelen kan bevestigen.

Kortom, met de juiste producten wordt elke autorit een stuk aangenamer voor de kleintjes. Of ze nu slapen, spelen of gewoon naar buiten kijken, comfort staat voorop!

Spelplezier onderweg

Deze reisspelletjes zijn ideaal voor kinderen tijdens lange autoritten. De compacte spelletjes zijn speciaal ontworpen om in de auto te kunnen spelen! Je hebt ze in klassiekers zoals zeeslag, 4 op een rij of Monopoly. Maar daarnaast heb je ook spelletjes die de kids alleen kunnen spelen zoals woordzoeker.

Alle reisspelletjes kan je HIER vinden!

Artistiek Onderweg

Creatieve producten zijn een geweldige manier om kinderen bezig te houden tijdens lange autoritten. Neem bijvoorbeeld de raamstickers... Met deze kleurrijke en herbruikbare stickers kunnen ze gemakkelijk de autoramen volplakken. Daarna kan je ze weer verwijderen zonder dat er residu achter blijft.

Kinderen kunnen hun eigen scènes creëren en hun verbeelding de vrije loop laten. En dat terwijl jij in stilte kan auto rijden.

HIER kan je al het creatief speelgoed vinden!

We wensen je een fijne vakantie!