Uitgeteste producten

Alessandro Striplac - De stappen tot de perfecte nagels

18/04/2024

Alessandro Striplac - De stappen tot de perfecte nagels
Ervaar vanaf nu de kwaliteit van een professioneel salon bij jouw thuis! Striplac Peel or Soak van Alessandro is een perfect glanzende gelmanicure die tot wel 3 weken houdt. We geven je graag wat tips en tricks over hoe je deze leuke producten nu het beste gebruikt!

Stap 1: Hoof Stick (Optioneel)

Voor deze stap heb je de Alessandro Hoof Stick of het Bokkenpootje nodig. Hier kan je jouw nagelriemen en "schubbenlaag" die op de nagel zitten, voorzichtig terug duwen. Hierdoor zien je nagels er verzorgd uit en krijgen ze de ruimte om te groeien.

Hoe doe je dit?

Pak het bokkenpootje vast en ontsmet de top met een cleansing pad. Eventueel kan je wat remover aanbrengen en duw vervolgens zachtjes de nagelriemen terug met de punt van het bokkenpootje.

Meer informatie!

Stap 2: Polishing vijl (Optioneel maar aangeraden)

Voor je verder gaat naar de volgende stap is het aangeraden om jouw nagels te egaliseren en te polijsten. Dat kan perfect met de Alessandro Polishing File. De vijl heeft 2 verschillende zijden, waarmee je jouw nagels in een handomdraai egaliseert en polijst.

Stap 1 is het egaliseren van de nagels. Dat doe je met de zijde waar step 1 op staat. Draai de vijl om en gebruik de zijde om je natuurlijke nagels te polijsten voor een prachtige glans. Behandel je nagels met deze vijl voordat je de nagellak aanbrengt voor het mooiste resultaat.

Stap 3: Cleansing pads (Optioneel maar aangeraden)

De Cleansing Pads hebben een dubbele functie. Ze reinigen en ontvetten de natuurlijke nagel alvorens de Striplac Peel or Soak manicure wordt aangebracht & als afsluiting van de Peel or Soak Top Coat laag kan je de pads gebruiken voor een stralende glans op de nagels.

Let er wel op dat je het potje iedere keer goed dichtdraait zodat de cleansing pads niet uitdrogen!

Meer informatie

Stap 4: Prime Coat (Optioneel maar aangeraden)

Not to prime is a crime! Bereid je nagels voor met de Prime coat van Alessandro. De nagel primer is speciaal ontwikkeld om de hechting van Striplac te verbeteren en de levensduur van je manicure fors te verlengen. Deze prime coat zorgt er dus voor dat jij zo lang mogelijk kan genieten van jouw manicure.

Stap 5: Nagellak (Must)

De Striplac is ideaal voor kunstnagels en natuurlijke nagels. Door de juiste formule en ingrediënten biedt de Striplac een hoge dekking en schitterende glans. Het gepatenteerde design deksel en het geïntegreerde professionele kwastje maken streeploos polijsten mogelijk.

1 laag is meestal voldoende!

Hoewel deze tot wel 3 weken goed blijft zitten, kan je deze zonder moeite en zonder restjes verwijderen door te "peelen" of "soaken".

Stap 6: 90 seconden UV lamp (Must)

In de Starter kits kan je steeds de UV lamp van Alessandro terugvinden. De lamp zal ervoor zorgen dat de kleurlak gaat uitharden. Je moet je nagels slechts 90 seconden onder de lamp houden.

Stap 7: Top Coat (Must)

De Striplac top coat van Alessandro fungeert als beschermende laag voor de aangebrachte kleurlak. Hierdoor kan de manicure tegen een stootje en wordt deze voorzien van een mooie finishing touch. Ze zijn (momenteel) beschikbaar in 3 prachtige versies.

Stap 8: 90 seconden UV lamp (Must)

Wanneer je de Top Coat op je nagels hebt gedaan is het belangrijk om ook deze uit te harden. Dit kan opnieuw simpel door jouw nagels 90 seconden onder de lamp te houden.

Meer informatie!

Stap 9: Cleansing pads (Must)

De Alessandro Cleansing Pads, die we eerder ook al gebruikte om de nagels te reinigen en ontvetten kunnen we nu opnieuw gebruiken. De tweede werking van het doekje is namelijk om een stralende glans op de nagels te brengen, maar ook om de plakkerigheid te laten verdwijnen. Wanneer je nagels droog zijn kan hier dus gemakkelijk met het doekje overheen gaan.

Geen angst, de nagellak is uitgehard en je veegt dus de kleur niet weg.

Stap 10: Je bent helemaal klaar!

Je bent helemaal klaar, zo snel en simpel kan het zijn! Nu kan je genieten van jouw prachtige nagels.