Uitgeteste producten

Wondermiddel voor je huid!

21/02/2024

Wondermiddel voor je huid!

40 jaar, hormonen overhoop en aan het proberen om de best mogelijke versie van mezelf te zijn.

Dat betekent dus dat ik enorm veel bezig ben met gezonde voeding, beweging én… Skincare. 

Ik ben een trouwe fan van de Teaology producten maar ik ben altijd op zoek naar natuurlijke wondermiddeltjes. En jawadde, ik heb er onlangs weer eentje gevonden.

CASTOROLIE!

Volgens de TikTok goeroes en Google zou het fenomenaal goed zijn voor (hormonale) acné, rimpels en mega hydratatie. Tel daarbij op dat het ook nog eens je wimpers zou laten groeien, ik was benieuwd. 

Dus een flesje besteld en testen maar.

Wat is mijn ervaring?

Als ze zeggen wondermiddel, dan is dat zeker niet gelogen.

De littekens op mijn voorhoofd (van een eerdere zware acné uitbraak) zijn enorm verminderd en mijn huid is al lang niet meer zo zacht en egaal geweest.

Mijn wimpers zijn veel dikker en voller, maar of dit aan de castorolie ligt, kan ik niet 100% zeker zeggen. Want ik gebruik ook collageen en dat stimuleert ook wimper- en haargroei.

Iets wat ik per ongeluk heb ontdekt (en ondertussen mijn kids ook), is dat het fenomenaal goed helpt tegen schrale, pijnlijke lippen en handen. Plus wat ik geweldig vind, is dat het 100% natuurlijk is en dat ik het bijgevolg ook voor de kinderen kan gebruiken.

Wondjes, pijnlijke handen en lippen, jeuk, eczeem,… noem het maar op, ik gebruik het momenteel voor alles. En echt… voor mijn gezicht… WAUW!!!

Wat kan een nadeel zijn?

Mij stoort het niet, maar de Castorolie is héél vettig. Het trekt niet snel in en daarom doe ik het vaak al een dik uur voor ik naar bed ga. ’s Morgens is het wel volledig ingetrokken en heb je, zelfs na enkele dagen al, een babyvelletje!

Ik heb na een half flesje, na ongeveer 4 weken gebruik, een foto getrokken zonder filter. De VOOR foto is getrokken in augustus, dus een half jaar ervoor. Ook zonder filter. Ik zie én merk enorm verschil.

Een blijvertje in mijn routine dus.

Waar kan het nu allemaal bij helpen?

  • Maakt je haar voller en gezonder
  • Ideaal als wimper- en wenkbrauwserum
  • Aanwezige ricinolzuur helpt bij puistjes en mee-eters
  • Verzacht en verzorgt kleine littekentjes
  • 100% biologisch, koudgeperst en vrij van hexaan
Product bekijken!