Uitgeteste producten

Ook last van die nasty little suckers?

11/10/2023

Ook last van die nasty little suckers?

Ook zoveel last van muggen? Ik ook!!!!

Ik kan van mezelf zeggen dat ik lekker ben! Want elke mug op een kilometer afstand vindt me en prikt me graag! Gevolg? Benen, armen en zelfs voeten staan bomvol muggenbeten. En niet van die kleine vlekjes, nee, van die megabulten die we dan weer lekker openkrabben, waardoor het de hele zomer lijkt alsof ik één of andere tropische ziekte heb.

Jarenlang alles geprobeerd (helaas) en enkele weken geleden viel mijn oog op de producten van The Mosquito Company. Mooie lederen en ook kleurrijke armbandjes, een spray en patches die de muggen zouden weghouden. Volledig natuurlijk, dus geschikt voor baby’s, kinderen én zwangere vrouwen!!!

Mijn Persoonlijke Avontuur

Ideaal dus voor mezelf, maar ook voor de webshop. Maar… vooraleer iets online komt, test ik het graag uit. Een tijdje geleden kwam mijn testpakket aan en naast mezelf, hebben nog 4 anderen het geprobeerd. Wat nu volgt, is een eerlijke recensie van alle producten.

Ik zelf heb het bandje aan vanaf donderdag middag. Omdat ik zowel last heb van steken op armen én benen heb ik zowel een Siliconen bandje (Eucalyptus en Citriodora) aan mijn pols en enkel aangedaan. Donderdag buiten gezeten van 18u30 tot 23u30. Resultaat? Geen steken.

Ik heb vrijdag heel de dag, avond en nacht op de braderie gestaan, serieus gezweet, normaal sta ik dan vol van kop tot teen. Ik had 4 kleine steken, 2 op elk been. Zaterdag heel de dag (buiten) familiefeest en daarna tot 2u30 buiten gestaan op ons lokale Zonhoven trapt door. Geen enkele steek.

Zondag door de dag idem, ’s avonds helaas 1 grote fout gemaakt. Mijn oudste wilde mijn bandje aandoen en dus ’s avonds buiten gewerkt op het terras met enkel mijn polsbandje aan. Armen steekvrij, benen zie resultaat op foto!☹️

CONCLUSIE: Ik ben supertevreden en heb een vrij jeukloos weekend achter de rug (buiten de zondagavond, door mijn eigen stomme fout). Wat ik wel aanraad, is om 2 bandjes aan te doen als je zoals mij extreem aantrekkelijk bent voor die SUCKERS!

Nadeel? Ik heb ze donderdag middag aangedaan en ze waren maandagavond uitgewerkt. De werking is dus ongeveer 4 dagen, een 100-tal uren ipv de aangegeven 250u. Dat komt waarschijnlijk omdat ik (door de hitte van de laatste dagen) vrij veel gezweet heb.

De ervaringen van andere.

Daarnaast hebben ook Luc, Ellen, Vanessa en Ella de producten uitgetest.

Luc heeft een lederen bandje (Gerianol, citronella en pepermunt) en de patches (Citronella) meegekregen en stuurde diezelfde avond al dat hij super content was. Hij traint regelmatig en door het zweten is hij een schietschijf voor muggen. De patches hangen op en rond het bed en dat in combinatie met de armband, maakt dat hij als sinds donderdag stekenvrij is!

Opmerking! De patches zijn Citronella patches. Ik zou ze altijd gebruiken in combinatie met de armband of de spray.

Vanessa en Ella hebben net zoals mij de siliconen bandjes, maar ook de spray (Lemongrass, gerianol en pepermunt) . Vanessa deed ’s avonds Ella haar bandje uit en spoot haar in met de spray. Hun eerste reactie: “Mmmmm, die ruikt lekker!”. Ook zij zijn muggenvrij gebleven en de spray was helemaal niet plakkerig.

Opmerking! Vooral voor kleine kindjes die de bandjes uitdoen en voor extreem vatbare kindjes en volwassenen zou ik de Spray aanraden. Een beetje automatisme zoals zonnecrème aanbrengen, zo ook de Spray ’s morgens en ’s avonds.

Tot slot nog Ellen. Zij testte ook de Siliconen bandjes en haar eerste opmerking was over de geur. Bij het opendoen van het pakje ruikt het inderdaad intens naar Citronella en Eucalyptus. Naarmate je het bandje aanhebt, neemt die geur af. Zij deed het enkel ’s avonds aan en stak het overdag terug in het zakje, om de levensduur iets te verlengen. Elke avond kreeg ik een happy bericht (muggenvrij yeah!) en zaterdag kwamen we elkaar tegen op het dorpsplein. Supercontent! Ook haar bandje was, net zoals bij mij én ook Vanessa, gisterenavond uitgewerkt.

Ik kan dus alleen maar concluderen dat het (voor mezelf en de testers) een succes was! GOEDGEKEURD dus.

Kleine samenvatting!

Voordelen:

  • Volledig natuurlijk en DEET-vrij, dus geschikt vanaf 0 jaar én voor zwangere vrouwen
  • Houdt de muggen goed weg
  • Waterbestendig
  • Aangename geur voor de Spray

Nadelen:

  • Werkt geen 250u, maar ongeveer 100u
  • Het eerste uur geuren de bandjes even fel, daarna neemt het af.
  • De Refresher om op tafel te zetten werkt NIET, dus die komt niet online.

Nog vragen?

Voila, eerlijk zoals jullie van mij gewoon zijn! Is dit een wondermiddel? Voor sommigen wel, voor anderen weer niet. Niet elke persoon is hetzelfde, we hebben allemaal ander bloed, maar voor mij én de testers is het resultaat in elk geval positief! Heb je nog vragen? Aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen en dan helpen we je zo goed mogelijk verder.

Voor wie overtuigd is, hier kan je het volledige gamma vinden!

Klik hier