Uitgeteste producten

Mijn Skincare routine!

11/10/2023

Mijn Skincare routine!

Dagelijks krijg ik meermaals de vraag wat mijn Skincare routine inhoudt. Of gewoon algemene vragen welke producten ik aanraad en waarmee je best start. Eén van de vragen is ook: “Moet ik alles kopen?”

Alsjeblieft, doe dat niet. Begin met een mooie basis en bouw dan verder aan een mooi pakket. 

Ik doorloop heel graag met jullie mijn Skincare routine en toon met veel plezier mijn MUST-HAVES

Stap 1: Reiniging

Een goede reiniging is het allerbelangrijkste in je Skincare routine. Hoe moe ik ook ben, hoe vroeg of laat het ook is, mijn reiniging sla ik NOOIT meer over. 

Heb je geen zin meer, val je om van vermoeidheid? Reinigen is een MUST!!

Extra tip

Ik heb zelf geen last van jeugdpuistjes acne, maar vaak wel van die dikke onderhuidse hormonale bollen die verschrikkelijk pijn doen.😮 Naast mijn huidverzorgingsproducten merk ik dat 2 liter water drinken per dag wonderen doet!

Stap 2: Exfoliëren

2 tot 3 keer per week verwen ik mezelf met een scrub en/of maskertje. Niet alleen voor wat ME-time maar omdat ik merk dat mijn huid er zacht en vooral meer gehydrateerd door raakt. Geen karton gezicht meer maar een babyvelleke gezicht!😍

Stap 3: Serums

Zijn serums noodzakelijk? Misschien niet om als basis mee te starten, maar ik zweer erbij. Je kan ze combineren of afwisselen. Wonderdruppeltjes in een potje!

Must-haves!

In de zomer ben ik een Zuiderse schone, in de winter ben ik letterlijk doorzichtig. De Bronzing Tea Drops zijn voor mij echt dé ontdekking van het jaar. En de Firming Ampoules? Eén van onze mama’s beschreef het perfect… je gaat van Sharpei naar Bulldog in enkele seconden. Je voelt echt je gezicht bijeen trekken.

Stap 4: Hydrateren

Naast een goede reiniging, is dit eigenlijk het meest belangrijke. Een goede crème zodat je je gezicht hydrateert.  

Wat gebruik ik?

Ik besteed de laatste maanden elke dag tijd aan mijn Skincare. Mijn gezicht voelt zachter, gehydrateerd (geen karton meer) en ik krijg héél veel complimentjes. Soms zelf de vraag of ik Botox heb laten inspuiten. Als je ‘s morgens mijn verfrommeld gezicht ziet, dan weet je meteen het antwoord!

Oogcrèmes

Oogcrèmes zijn leuk, maar voor mij niet noodzakelijk een must om mee te starten. Je kan best eerst investeren in een goede crème, evalueren hoe die je bevalt en dan verder je gamma uitbreiden. Ik geloof niet in jullie zoveel mogelijk verkopen voor zoveel mogelijk geld. Wel in, ervoor zorgen dat je een assortiment kiest dat bij jou past en waar jij je goed bij voelt.

Accessoires

Voila, we zijn rond. Het lijkt een hele brok, maar eigenlijk moet je vooral onthouden… REINIGEN en HYDRATEREN! Dat zijn eigenlijk de 2 belangrijkste bouwstenen van je Skincare routine. En van daaruit kan je verder bouwen. Heb je nog vragen? Stuur gerust een mailtje naar info@drukkemamas.be en dan help ik of één van mijn helpende handen je graag verder.

Denk eraan. One life, make it count!

Liefs,

Kelly