Uitgeteste producten

5 Tips voor de ultieme voetverzorging!

11/10/2023

5 Tips voor de ultieme voetverzorging!

Je voeten zijdezacht krijgen is niet altijd evident. Ze zien af en eelt, kloven, ruwheid, … het is voor veel mensen dagelijkse kost. Heb je hier ook last van?

Lees dan zeker verder want in 5 simpele stappen kan ook jij poezelige voetjes krijgen!

Stap 1 - Spa Gel Sokken

De vochtinbrengende spa gel sokken zijn voorzien van een siliconen binnenlaag verrijkt met olijfolie, jojoba-olie en vitamine E. Je kunt ze comfortabel dragen terwijl je ‘s avonds tv kijkt of zelfs ‘s nachts in bed. Na gebruik voelen je voeten heerlijk fris, verzorgd en gehydrateerd. Je voeten zijn nu helemaal klaar voor stap 2.

Extra Tip! Wil je extra effect? Gebruik een voetencrème/boter als extraatje.

Meer informatie over de Spa Gel Sokken?

Klik hier

Stap 2 - Credo Smart Cutter

Na het hydrateren ga je aan de slag met de Credo SmartCutter. Deze vijl is uitgerust met een speciaal geslepen en gepatenteerd Mini Blade, waarmee eelt moeiteloos wordt verwijderd in kleine, precieze stukjes.

Het opvangbakje onder het mesje verzamelt het verwijderde eelt, waardoor opruimen een eitje wordt. En… je moet totaal geen bang hebben. Dit mesje snijdt NIET door je vel!

Extra Tip! Vergeet het bakje niet tijdig leeg te maken, zodat je niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Klik hier

Stap 3 - Credo keramisch voetvijl

Heb je het ergste eelt verwijderd met de rasp? Dan werken we verder met de keramische voetvijl. Er is zowel een grove als een fijne kant zodat je zowel hardnekkige als fijnere eeltplekken kunt aanpakken.

Extra Tip! Je kunt hem eenvoudig met water reinigen waardoor hij altijd klaar is voor gebruik en hygiënisch blijft.

Meer informatie over de Credo Voetvijl?

Klik hier

Stap 4 - Vevina Skin Repair

Tot slot eindig je met een laag van de Vevina Skin Repair. Deze crème is speciaal ontworpen om de huid te herstellen bij droge, ruwe huid en kloven op handen en voeten. De crème trekt supersnel in, blijft niet lang vettig en je voelt én ziet onmiddellijk resultaat. Plus… je hebt er niet veel van nodig, dus de tube van 50ml gaat redelijk lang mee!

Extra Tip! Momenteel loopt er een promotie waarbij je 15% korting krijgt bij aankoop van 3 stuks naar keuze. Check it out!

Meer informatie over Vevina Skin Repair?

Klik hier

Stap 5 - ‘Stand Alone’ Voetvijl

Heb je de eerste 4 stappen gedaan? Dan is deze innovatieve voetvijl met een ergonomisch handvat en twee zijden (grof en minder grof) een ideale vijl voor onderhoud. Hij wordt geleverd met een handige houder om je voetvijl netjes op te bergen en te laten drogen. Ideaal voor dagelijks gebruik!

Extra Tip! Gebruik de voetvijl op een schone en droge huid voor het beste resultaat.

Meer informatie over de ‘Stand Alone’ voetvijl?

Klik hier