Dagboek drukke mama

19 tips volgens Flair om je relatie een boost te geven!

10/10/2023

19 tips volgens Flair om je relatie een boost te geven!

Onlangs verscheen in de Flair een artikel over hoe je volgens een Seksexpert op 19 manieren je relatie terug nieuw leven kan inblazen! Duidelijk een expert ZONDER kids, want als je dit al nodig hebt voor je kinderen hebt, quit while your ahead zou ik zo zeggen! 

Als je deze 19 tips nodig hebt mét kids en je gaat ze uitvoeren, veel geluk, ik ben alvast benieuwd naar het resultaat! Deel vooral jullie ervaringen!

Voor wie nieuwsgierig is, dit zijn de tips!?

1. Maak (sentimentele en melige) foto’s en deel er een paar op Instagram, of maak een kleine throwback met toffe kiekjes om aan de buitenwereld te tonen hoe graag jullie elkaar nog zien.

We hebben kinderen, we maken geen foto’s meer van elkaar! Enkel foto’s van die fantastische dingen die onze spookjes doen. Foto’s van ons samen? Enkel bij feestjes en liefst nog met die 2 fantastische meisjes die we zelf gemaakt hebben!

2.Slaap eens apart! Dat klinkt misschien gek, maar doet er jullie aan herinneren hoe hard jullie elkaar missen.

Hahahahaha, apart of samen, slaap is slaap. En als we wakker worden, dan denken we niet ‘oooh ik heb je gemist’, maar in het beste geval ‘YES, er is geen kind wakker geworden deze nacht’!

3. Draag elkaars kleren! Jij graait naar een zweterige sweater uit zijn kast om in te slapen en hij draagt een armbandje of ketting van jou rond zijn pols of hals.

Serieus? Ik heb 2 baby’s gekregen, mijn man is de helft smaller dan mij! Mijn sexy voluptueuze lijf met maatje 48 in zijn t-shirt maat M gaat echt geen boost geven, trust me!

4. Breng een bezoekje aan een seksshop en vertel elkaar openlijk waar jullie weleens mee zouden willen experimenteren!

Ah ja, alsof we daar tijd voor hebben. Voor de rest… NO COMMENT! ?

5. Probeer samen te koken en schenk tijdens het bakken en braden door een lekker glaasje wijn in.

Again…. Hahahahahaha…. “Maaaaaaaamaaaaaaaa (of hier: paaaaaapaaaaaaaaa) ik wil helpen!” Koken is een familie activiteit en eentje waarbij je 10 paar ogen nodig hebt, tenzij je op Spoed wilt belanden. Dat glas wijn? Dat is voor als ze slapen, want anders kan je in het ziekenhuis ook nog gaan uitleggen waarom ze alcoholvergiftiging hebben!

6. Ga nog eens op een old school dubbeldate met je beste vrienden.

Vooraleer onze beste vrienden én wij een gemeenschappelijke datum hebben gevonden waar we én tijd hebben én onze kids geplaatst krijgen, dan zijn we ver in 2020. Dubbeldaten betekent vandaag je spruiten in de auto zetten en gezellig bij elkaar op het terras gaan zitten. Met dat glas wijn dan wel, want dan zijn er ineens 4 paar ogen! ?

7. Probeer die ene oneindige ruzie over het vuil buitenzetten of de was ophangen uit te praten en naar een doeltreffende oplossing te zoeken.

Als dat de enige ruzies zijn, dan hebben we een goede week!

8. Ga nog eens een weekendje weg en overnacht in een tent of romantische Airbnb, zonder laptop of 4G!

Overnacht in een tent? Echt? Precies of ik na jaren onderbroken nachten ook nog eens op een luchtmatras wil gaan liggen! Echt?

9. Plan een date night in! In geen maanden naar de cinema of Quick geweest? Maak daar dan meteen (en onverwacht) werk van!

Ja mama’s, maak daar eens ONVERWACHT tijd voor. Wees eens spontaan! Ben je aan het werken? Kom dan straks spontaan thuis en zeg tegen je man of vrouw, kom schat, we zijn er spontaan mee weg! Plan niks, wees eens spontaan! *Je mag dit gerust lezen met een overdosis aan sarcasme*

10. Ga samen uitgebreid ontbijten of verras je partner met een romantisch ontbijt op bed, inclusief dessertje…

Vergeet die boekentassen die je moet maken, de kids die moeten eten, de oorlog om kleren aan te doen/tanden te poetsen/haar te kammen/… Ga even lekker romantisch met je tweetjes in bed liggen en ontbijt uitgebreid romantisch in bed!

11. Ruil die serie in voor een podcast die jullie alle twee luisteren op je weg van en naar het werk. Zo heb je ‘s avonds meteen een tof onderwerp om over te praten!

Ik wil hier maar 1 ding op zeggen. “Van Afrika tot in Amerika…. tot in de woestijn!” Podcast, grapjas!

12. Ga samen sporten en neem na een stevige work-out samen een lekkere douche.

Dus mama’s, begin al maar te bellen naar de oma’s, want zij gaan dat een héél goede reden vinden om te babysitten! Probeer het maar eens. “Oma? Wil je komen babysitten? Ja natuurlijk liefste schoondochter. Waarom? Wel, ik wil heel graag vanavond samen met je zoon gaan sporten om dan lekker samen even te ‘douchen’!” Succes verzekerd!

13. Geef hem een massage en verwen elkaar met verschillende gezichtsmaskers en scrubs of ga eens naar de privésauna!

Geef je relatie een boost en geef je man een gezichtmasker én scrub! Laat me straks vooral weten hoe hij daarop reageerde! ?

14. Plan enkele ‘schermvrije’ avonden in en leg alle smartphones en tablets aan de kant om gewoon van elkaar te genieten.

En Blind getrouwd Australië missen? Ik denk het niet!

15. Nodig je familie eens uit en luister naar grappige (en schaamtelijke) verhalen over je lief. Vraag hen ook zeker om een aantal fotoalbums mee te nemen!

Als je samen kindjes hebt gemaakt, dan ken je die verhalen normaal gezien al. En zoniet, je hebt de liveversie(s) rond lopen!

16. Draag een gepersonaliseerde armband of ketting met de (beginletter van de) naam van je lief, hoe cheesy dat ook mag klinken.

Mensen met kinderen lopen niet rond met initialen van hun lief rond hun nek, maar met die van hun kids. Punt!

17. Doe samen klusjes en draai de rollen eens om: laat hem de was doen, terwijl jij de fietsbanden oppompt. Zo is het des te leuker om elkaar te helpen als blijkt dat hij toch niet zo’n krak is in het gebruik van de wasverzachter.

Ah ja, want we krijgen vlinders in onze buik als hij de was doet en je hebt nog eens dubbel werk. Want we hebben niets anders te doen.

18. Kijk samen naar een spannende serie en kruip ‘s avonds dicht tegen elkaar aan.

Volledig mee akkoord! 7 spannende minuten vooraleer mijn ogen dichtvallen!

19. Roep een naakte dag in het leven! Loop een keer helemaal naakt in huis, weliswaar met de gordijnen dicht, en kijk een romantische film of geile serie.

Ja mama’s, dit weekend gaan we allemaal een naakte dag inlassen! Doe de gordijnen lekker dicht en zet een geile serie op overdag! School begint pas over 2 weken, met een beetje geluk zijn ze het vergeten en stuurt de juf de kinderbescherming niet op je af! Veel geluk.